Финалът на шоуто "Маскираният певец" предложи страхотна емоция на зрителите и не малко изненади. Баба Яга бе безапелационният победител в шоуто. Под маската на най-дивата и луда Баба Яга се оказа Борислав Захариев, познат на публиката като Боби Турбото.

Вижте снимки от шоуто >>

Баба Яга определено бе един от най-атрактивните образи в шоуто и постоянно хвърляше панелистите в "Маскираният певец" в непрестанно чудене кой може да е скрит под тази маска. При предположенията се споменаваха имената на Деян Донков, Иван Юруков, Христо Гърбов, а в края на шоуто панелистите бяха повече от убедени, че Баба Яга е актьорът Александър Сано. Всъщност името на Боби също се прокрадна на няколко пъти, но накрая Азис, Алекс Раева и Владо Пенев напълно отхвърлиха тази възможност. Най-смешният момент бе, че точно преди Баба Яга да свали маската си, Азис извика категорично:

"Просто не може да е Боби Турбото!"

Миг по-късно наистина се оказа Боби Турбото.

Снимка: Facebook/Маскираният певец

На второ място зрителите класираха прекрасната розова Булка, а под маската, вече съвсем очаквано, бе Невена Цонева. Певицата бе разпозната от панела сравнително рано в шоуто, но това по никакъв начин не попречи Булката да стигне до самия финал. Най-трудният момент за певицата е бил, когато тя трябвало да направи своята изява като булката в една съботна вечер, само часове след като е погребала баща си. За този факт говори продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, който излезе на сцената специално, за да благодари на Невена Цонева за невероятния ѝ професионализъм. Самата тя обаче не пожела да коментира лични неща.

Невена Цонева като Булката

Снимка: Facebook/Маскираният певец

Християна Лоизу като Хищницата бе повече от огромна изненада за панелистите и публиката. Певицата, която е родом от Кипър, бе съвсем близо до спечелването на още един риалити формат (тя бе победител в X Factor), но се класира на третата позиция в "Маскираният певец". Нейното име бе свързвано неколкократно с други образи в шоуто, но никой не успя да я разпознае като предизвикателната Хищница.

Снимка: Facebook/Маскираният певец

Християна бе една от големите изненади в предаването този сезон, наред с Бебето, което се оказа Къци Вапчаров и самият победител Боби Турбото като Баба Яга.

Къци Вапцаров като Бебето в "Маскираният певец"

Снимка: Facebook/Маскираният певец