В петък вечер от 20:00 ч. по bTV очаквайте един от най-веселите епизоди на "Аз обичам България", с участието на великолепните Катето Евро и Chef Александър Таралежков от "MasterChef", които влизат в отбор КАДИЕВ, и очарователните Марта Вачкова и Михаела Филева, които са в отбора на КЕДЪРА. Много смешни и забавни моменти ще се редуват с любопитни и интересни факти за родината, а играта "Героите сред нас" ще накара всички в студиото и пред екраните да се гордеят, че са българи.

Наградата в епизода по традиция ще е типично родна - чудна колекция вкусни български компоти, а кой отбор ще се "домогне със зъби и нокти" до нея - ще стане ясно в петък вечер.

След като Сашо Кадиев не пропуска случай и почти във всеки епизод включва някоя история за майка си - актрисата Катерина Евро, ето че най-накрая самата тя ще "връхлети" на живо в епизода със страхотната си енергия и чувство за хумор. А за да е пълно щастието и да не е тя единственият "отличник" в играта "Кутия на времето", в противниковия отбор ще блесне и комедийната хала Мартина Вачкова, която в тази игра ще се окаже най-голямата й конкуренция. Обичаните актриси ще "плуват в свои води" в играта с кутиите и без никакви задръжки буквално ще си "задържат" предметите, скрити в тях. Покрай всеки от "трофеите", всяка от тях ще сподели и по някоя интересна история, свързана с предмета и с отминалите времена.

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

В разгара на играта водещата Алекс Сърчаджиева ще провокира всеки от играчите да сподели на какво животно се оприличава, преди да ги "хвърли" в следващото сериозно музикално предизвикателство с животински елемент. А защо Кадиев ще се обърне срещу майка си с репликата "Аз ви казах да не я взимате!" - зрителите ще разберат съвсем скоро в ефира на bTV.

Източник: bTV Media Group

Освен гласовита и красива, Михаела Филева ще се окаже и особено талантлива художничка, но дали късметът ще е на нейна страна в петък вечерта - ще си проличи в едно от завъртанията на "Kолелото на съдбата".

Източник: bTV Media Group

"Колко са ни умни капитаните!", ще възкликне Алекс Сърчаджиева след една от игрите, а Марта Вачкова ще "похвали" съотборничката си с думите: "Толкова си хубава, че хич не трябва да не ти пука!".

Източник: bTV Media Group

Колко може да се озлоби човек заради един компот и в ръцете на кой отбор ще попадне на финала той - гледайте в "Аз обичам България", в петък от 20:00 ч. по bTV.