Боб Одънкърк екшън звезда? Това е нещо толкова невероятно и любопитно, че вероятно именно то е привлякло публиката в киносалоните, за да гледа трилъра "Никой" с актьора, познат с ролите си в сериали като "Обадете се на Сол" и "В обувките на Сатаната", съобщават Ройтерс и ЮПИ, цитирани от БТА.

По данни на БоксОфисМоджо приходите от уикенда от продажбата на билети за филма възлизат на 6,7 милиона долара от 2460 киносалона, които му отреждат първенството.

Снимка: AP/БТА

В международния бокс-офис трилърът "Никой", заснет с бюджет от 16 милиона долара и получил ласкави отзиви от публиката и критиката, е реализирал 5 милиона долара, с което общите му постъпления стават 11,7 милиона долара.

Снимка: AP/БТА

След три седмици на върха анимацията "Рая и последният дракон" е отстъпила на втора позиция с приходи от уикенда в размер на 2,5 милиона долара. Следва "Том и Джери: Филмът" с приблизително същите постъпления.

Челната петица в бокс-офис класацията на Северна Америка се допълва от продукциите "Живият хаос" и "Куриерът". Приходите от продажбата на билети за двата филма през уикенда в киносалоните на САЩ и Канада възлизат съответно на 1,2 милиона долара и 1 милион долара.

Големият победител в международния бокс-офис е "Годзила срещу Конг", реализирал приходи в размер на 121 милиона долара от 28 страни. В САЩ филмът излиза на екран в петък. Същевременно продукцията ще върви и по стрийминг платформата HBO Макс.