Малко преди големия финал в шестия сезон на Hell's Kitchen, любовни трепети завладяха Кухнята на ада.

Тримата претенденти за голямата награда - Станислав, Димитър и Чоткин, изненадващо предложиха брак на своите половинки и за радост всеки от тях получи заветното "да". Дамите на сърцата им Нели, Симона и Камелия се появиха в шоуто, за да готвят и да се борят заедно с тях, но вместо това си тръгнаха като сгодени момичета.

След изключително оспорвано съревнование, любимата двойка на зрителите - Димитър и Симона, чиято любов пламна именно в шоуто, спечели специалната награда на шеф Виктор Ангелов - романтична вечеря за двама.

Те обаче не са единствената двойка, която се събра именно в кулинарната надпревара. Чоткин е другият финалист, който намери любовта в Hell's Kitchen, в лицето на Камелия.

Снимка: Нова

След трите отговора "Да", ресторантът бе огласен от радостни възгласи и поздравления за бъдещите младоженци.

Снимка: Нова

Междувременно на крачка преди големия финал си тръгна още една звезда от отбора на "Златните". Колоритният участник от "Игри на волята" Пеньо Гатевски - Гатьо не впечатли шеф Ангелов с ястието си и беше елиминиран от надпреварата. Така за първото място остава да се борят двете врагини Александра Гърдева и Бони.

Снимка: Нова тв