Със страхотно настроение, шеметни герои и много песни и танци, "Тролчета" (2016) и "Тролчета: Турнето" (2020) достигнаха до сърцата на зрителите, спечелиха номинация за "Оскар" за най-добра оригинална песен и пожънаха заслужен рекорден успех, превръщайки се в един от най-големите и популярни развлекателни брандове в света.

Този октомври, само в кината, обичаните от малки и големи щури тролчета се завръщат с блясък и трясък на сцената с "Тролчета: Бандата се събира", който с много музика, колорит и не на последно място, екшън, ще ни направи съпричастни с едно незабравимо, цветно семейно събиране, което бележи нова глава от изключително забавната анимационна поредица на "DreamWorks Animation".

След два филма на истинско приятелство и непрекъснато флиртуване, Попи и Клон най-накрая официално са двойка. Докато двамата стават все по-близки, тайна от миналото на Клон излиза наяве: заедно със своите четирима братя Флойд, Джон Дори и Спрус, той е бил част от най-любимата бойбанда на Попи - феномена БратЗоун. Групата се разпада, когато Клон е все още бебе, а заедно с това се разделя и семейството и оттогава той не е виждал своите братя.

Но когато Клон научава, че Флойд е отвлечен заради музикалните си таланти от двойката подли попзвезди и злодеи Велвет и Венийър, той, Попи и верните им приятели се отправят на изпълнено с редица перипетии, емоционално пътешествие да върнат останалите братя в групата и да спасят Флойд от съдба, далеч по-лоша от поп културна неизвестност.

Докосваща история, симпатични герои, изключително радостно настроение, стилизирана анимация и запазената марка на поредицата - психеделични цветове и музикални хитове, които ще си тананикате седмици наред, "Тролчета: Бандата се събира" предлага незабравимо приключение, което няма аналог на големия екран.

Начело на "Тролчета: Бандата се събира" са Уолт Дорн, който се завръща на режисьорския стол след успеха на Тролчета: Турнето, и продуцентът Джина Шай. Ко-режисьор е Тим Хейц, който е работил по историята на хитове като Чудовища срещу извънземни и Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят.

"Тролчета: Бандата се събира" тръгва по кината на 27 октомври на 2D и 3D.