След 4 години, 8 сезона и над 600 епизода, днес от 22:00 ч. bTV ще излъчи последния епизод на "Шоуто на Николаос Цитиридис". Той ще бъде с продължителност час и половина (до 23:30 ч.) и ще представи някои от най-добрите и вълнуващи моменти, интересни гости, забавни роли и образи, видеа и изненади в историята на шоуто през годините досега. В последното издание на предаването в студиото ще влезе първият гост, с когото стартира шоуто през 2020 г. - актьорът Юлиан Вергов.

С интересен разказ за началото на връзката им, до Вергов ще седне и актрисата и половинка на Николаос в живота - Боряна Братоева. В епизода ще бъде излъчено и емоционално видео-интервю с голямата Цветана Манева.

Миналия петък водещият Николаос вече обеща на зрителите да си кажат "довиждане" както подобава - с много смях и добро настроение, добавяйки с вълнение: "има едно нещо, което аз изпитвам в този момент - това е благодарност!".

Програмното решение, касаещо шоуто, е свързано с амбицията на медията да предложи обновена програма през новата година. bTV Media Group благодари на Николаос Цитиридис за съвместната работа и му пожелава много успехи в бъдещите професионални и творчески предизвикателства.