Факир на ролковите кънки от Италия и екзотични коктейли поднесени по най-атрактивен начин, ще впечатлят журито на "България търси талант" тази вечер по bTV. Точно в 20:00 ч. градусът на настроението рязко ще се вдигне с темпераментно танцово изпълнение на ентусиазирани участници от "града на халвата". То ще остави без дъх и ще "напълни душата" на Катето Евро, а Евелин Костова, дори ще се просълзи.

Емоционална, много лична и вдъхновяваща история ще сподели от екрана един от участниците в епизода, който е професионален баскетболен играч, а екстравагантна интернет звезда ще получи окуражаващо "поздрави на баба ти", от един от членовете на журито.

Млада хула хоп надежда ще демонстрира силен дух и резултата от упоритите си тренировки, преследвайки мечтата си да подобри световен рекорд, а чаровен хип хоп изпълнител ще получи покана за селфи не от кой да е, а лично от Катето Евро.

Освен изискани напитки, членовете на журито ще получат и пълна кошница с вкусотии. Но въпреки подаръците, взискателното жури ще остане все така безкомпромисно, искрено и истинско в преценките си. В ролята на най-изискващ и непрекъснато търсещ "нещо, за което да се хване", ще влезе Николаос, с което ще си навлече не само шеговити подхвърляния от останалите членове на журито, а и доста "по-сериозни" нападки от страна на водещите. Дори сред талантливите участниците ще има изумени и "обидени", които "не са очаквали това от него".

Снимка: bTV

Много смях и изненади ще съпътстват целия епизод на шоуто, а едно от най-веселите и шокиращи изпълнения в неделната вечер ще премине под съпровода на AC/DC. Участник, който се е явил на сцената на "България търси талант" ще се завърне на нея след 11 години, с идеята този път наистина да я "завладее". А в състояние на "масова психоза", както ще поясни научно професор Кантарджиев, най-неочаквано ще бъде ударен и следващият златен бутон.

Новият изумителен епизод на "България търси талант" гледайте в неделя от 20:00 ч. по bTV, а всичко за шоуто можете да следите ТУК >>

Снимка: bTV