Моделът на "Visages" и участник в новия сезон на "Игри на волята" Румен Радев предложи брак на половинката си Теодора Мудева, която също като него тества физическата и психическата си издръжливост в риалити шоуто.

Въпреки че в предаването двамата се надяваха, че най-накрая ще видят какво е да живеят заедно, макар и в доста екстремни условия, плановете им бяха попарени, след като се оказа, че ще се състезават в различни отбори. Е, раздялата им е само в рамките на игрите, тъй като в реалния живот, те вече ще делят не само общ дом, но и ще градят общо бъдеще, след като официално се сгодиха.

Румен и Теодора споделиха кадри от романтичния момент, в който моделът предлага брак на любимата си, като след първоначалния шок "Мис България 2018" казва заветното "да".

"Тя каза ДА", написа щастливият годеник, като към текста приложи и две снимки, на които с Теди се плезят, докато тя позира с прясно подарения й диамантен пръстен.

Разбира се, новината зарадва приятелите и почитателите им, които един през друг започнаха да ги поздравяват и да им пожелават скоро да официализират връзката си и с брак.

"Мис България 2018" пък реши да сподели и кратко видео от събитието, на което се вижда, че тя изобщо не е очаквала подобна сериозна крачка от любимия си мъж. От клипчето се вижда, че Румен е подготвил всичко, като на събитието са присъствали и част от близките им.

"Помня, когато те видях за първи път преди около 5 години, помня колко силно се вълнувах преди да се срещнем. Видях те и се влюбих от пръв поглед, колкото и клиширано да звучи, почувствах толкова силно нещо в себе си, което може само да се изживее, за него не може да се разкаже, не може друг да го разбере. За момента, в който вървяхме един към друг и се погледнахме, знаем само аз и ти. Минахме през много, и хубаво, и лошо, преодоляхме трудностите заедно и изплувахме от дъното двамата с теб, хванати за ръце. Ставахме по-силни всеки път. И ето ни днес, щастливи, пред най-близките ни, ти и аз отново, по-добри, по-силни, по-влюбени. Обичам те, Мише! Благодаря, на Господ, че те открих толкова бързо в живота си, благодаря, че те има! И нека това бъде началото на всичко красиво, което ни чака заедно!", написа бъдещата булка към видеото.