Новите епизоди на емблематичната телевизионна игра "Стани богат" стартират този понеделник, 13 февруари и ще се излъчват по традиция - всеки делник от 18 ч. по bTV.

Впечатляващи участници, сред които преводачка, продала цялото си имущество, за да пътува по света, млад гимназиален учител, който е разработил собствена версия на шоуто, за да мотивира своите ученици, диригент на фолклорен ансамбъл и още много знаещи и интересни хора ще се изправят лице в лице с водещия Михаил Билалов.

Те ще премерят сили с най-великата игра за знания в света и нейните 15 въпроса, за да грабнат 100-те хиляди лева в новия сезон на "Стани богат".

Снимка: bTV

Само в първата седмица в новите епизоди участниците ще спечелят близо 25 хиляди лева, но тръпката от играта и емоцията ще са с далеч по-голяма стройност от паричната и ще бъдат "за цял живот", както не един от тях ще сподели.

"Нямам търпение да ви срещнем с толкова много вдъхновяващи хора през новия сезон, които с играта, с мотивите си за участие и историите си няма да оставят безразличен никой пред екраните", споделя водещият Михаил Билалов.

Най-популярната игра за знания "Стани богат" е безапелационен лидер по гледаемост в своя часови слот, тя е формат на Sony Pictures Television.