Луна обяви в своя Инстаграм профил, че си е махнала две ребра, за да постигне мечтаните от всяка жена мерки 90-60-90.

"Махнах двете си плаващи ребра и талията ми е 60 см, така постигнах и тяло на богиня, единствена в България. Напълно идентична с визията ми във видеоклипа #LunaPresident0, любим на всички! Мерките са ми 90/60/90! Безупречни! И това показвам за пръв път пред всички вас, моите любими фенове", пише Луна към снимката на "новото си аз".

Скандалната фолк- и риалити звезда обещава и още изненади за своите почитатели: "Очаквайте съвсем скоро и фотосесията ми, в която изцяло ще разголя тялото и душата си пред вас...".

В последните години Луна се изявява основно като риалити звезда. Тя участва в тв-шоутата "Биг брадър" и "Като 2 капки вода", където зрителите забелязаха, че тя бе направила поредните подобрения в своята визия.

Вижте тази публикация в Instagram.

Махнах двете си плаващи ребра и талията ми е 60см.,така постигнах и тяло на богиня,единствена в България.Напълно идентична с визията ми във видеоклипа #LunaPresident ,любим на всички!Мерките са ми 90/60/90!Безупречни!И това показвам за пръв път пред всички вас,моите любими фенове. Очаквайте съвсем скоро и фотосесията ми в която изцяло ще разголя тялото и душата си пред вас... #luna #forever #goddess #the #body #queen #explore #watch #lunapresident #star #bulgaria For more @luna_music_official

Публикация, споделена от ЛУНА LUNA OFFICIAL PAGE (@luna_music_official) на