Още една сапунка се задава на пътя на тв зрителите. Най-успешният и очакван турски сериал за последните няколко години, превърнал се във феномен в цял свят - "Мрежа от лъжи" (A Woman Scorned / Sadakatsiz), ще направи премиерата си в България в ефира на bTV Lady. Изпълнена с майсторски съспенс и неочаквани обрати, вълнуващата поредица с участието на любимката на българските зрители - очарователната Джансу Дере ("Майка", "Завръщане", "Езел"), стартира на 3 октомври (понеделник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 21 ч.

Снимка: bTV Lady

Асия (Джансу Дере) остава сираче от малка, но амбицията и целеустремеността ѝ я превръщат в успешен и уважаван лекар. Въпреки че наследява богатството на покойните си родители, тя никога не е имала семейство, което да нарече свое, и винаги се е справяла сама.

Снимка: bTV Lady

Животът ѝ протича в пълна самота до мига, в който не среща Волкан (Джанер Джиндорук). Двамата се влюбват от пръв поглед и бързо решават да се оженят. Семейството на Волкан става семейство и на Асия, приятелите също. Влюбените изграждат щастлив брак и отглеждат сина си Али в спокойна и уютна обстановка, за каквото лекарката винаги е мечтала.

Снимка: bTV Lady

С течение на времето Асия получава световно признание за практиката си, а строителният бизнес на Волкан процъфтява. Всичко изглежда перфектно, докато един ден Асия не намира косъм от руса коса върху шала на Волкан. Тя установява, че от две години мъжът ѝ има връзка с 20-годишната Дерин (Мелис Сезен), а още по-лошото е, че всички около нея са знаели за авантюрата, но не са ѝ казали.

За миг перфектният живот на Асия се превръща в истински кошмар. Тя разбира още, че бизнесът на неверния ѝ съпруг е "погълнал" състоянието й и е затънала в дългове. Волкан, от своя страна, е раздвоен - обича и съпругата, и любовницата си, и няма намерение да се откаже и от двете. Асия осъзнава, че е живяла в мрежа от лъжи, но отказва да бъде жертва и решава да отмъсти на неверния си съпруг. Вендетата обаче далеч няма да бъде поднесена по тривиален начин и обещава да изненада зрителите още в първите минути на пилотния епизод, когато Асия открито ще заяви на Волкан, че знае всичко, при това в присъствието на Дерин и родителите ѝ.

Снимка: bTV Lady

Успехът на "Мрежа от лъжи" се простира в цял свят и в момента е сред най-гледаните телевизионни програми в Испания, САЩ, Латинска Америка, Гърция, Израел, Румъния и др. Главната роля е поверена на най-обичаната турска актриса - Джансу Дере, а неин екранен партньор е Джанер Джиндорук, познат на българските зрители с превъплъщенията си в "Една жена" и "Великолепният век: Кьосем". Режисьор на психологическия трилър е Неслихан Йешилюрт, стояща зад успеха и на "Опасно изкушение".

Снимка: bTV Lady