Специалният сезон на "Стани богат" - "Въпрос на бъдеще" продължава и тази неделя от 20 ч. по bTV с нова кауза - в подкрепа на инициативата "Резиденция Баба", която цели да възроди българското село не като точка, бележеща изчезващо място, а като съсредоточие на бъдещето.

Всяко лято "Резиденция Баба" пълни обезлюдените български села с доброволци, артисти и специалисти, нужни в селата, които помагат и учат от местните възрастни хора в селото, докато съживяват отдавна изоставени сгради, сърца и надежди.

В четвъртото благотворително издание на играта гост-водещ ще бъде журналистът, пътешественик и водещ Георги Милков, който ще посрещне три нови тандема истински герои, посветени на каузата, и популярни личности. В подкрепа на инициативата, ще играят актрисата Катерина Евро, радиоводещият Драгомир Симеонов и филмовият и телевизионен продуцент и сценарист Борислав Чучков.

Снимка: bTV

Вечно усмихнатата Катерина Евро ще бъде в отбор с "вдъхновителя" на "Резиденция Баба" Янина Танева.

Снимка: bTV

Вторият тандем ще включва Драгомир Симеонов и Доротея Табакова - хазяйката на инициативата и преподавател по старогръцки език и литература в СУ "Св. Климент Охридски".

Снимка: bTV

На стола на богатството ще седнат и Борко Чучков заедно с Кристина Патева - една от участничките в благородната кауза, живяла цял месец в с. Каравелово и понастоящем ментор на следващите резиденти.