В разгара на едни от най-емоционалните етапи в "Гласът на България" - вокалните двубои, тази неделя от 20:00 ч. по bTV, на голямата сцена един срещу друг ще се изправят още 16 гласовити участници, разпределени в 8 двойки.

Във втория титаничен епизод на двубоите с пълни сили ще се развихрят рок представителите от отбора на DARA - Дженифър Цанков и Коста Коларов, а Мария Теохарева и Филип Чолаков ще направят супер енергично изпълнение.

Снимка: bTV

От отбора на Галена гласовитите Александър Маринов - Компира и Мартин Неделкович ще изпълнят един от хитовете на сръбския певец и композитор Желко Йоксимович, а Соня Михайлова и Донко Марков ще просълзят не само треньорите, но и всички в залата с блестящото си изпълнение на емблематична народна песен.

Снимка: bTV

От отбора на Любо Киров един срещу друг ще се изправят впечатляващите Борис Лапшов и Павел Цонев, а прекрасните Надежда Богоева и Виктория Лефтериаду ще направят "честна и запомняща" се битка, която ще звучи като дует. От отбора на Иван Лечев тази неделя ще блеснат виртуозните дами Цветелина Петрова и Ами Опенова, а Руси Тенев и Боян Боев буквално ще наелектризират сцената с песен на легендите The Rolling Stones.

Снимка: bTV

За отличното представяне на участниците в този вълнуващ етап от музикалната надпревара ще се погрижат както звездните им треньори - DARA, Галена, Любо Киров и Иван Лечев, така и техните помощник треньори - прекрасните Михаела Маринова, ДесиСлава, Нина Николина и Александрина Пендачанска. Всяка от тези невероятни дами се включва в подготовката на талантите от цялото си сърце, с огромно удоволствие и ентусиазъм.

Снимка: bTV

А кои от 16-те участници ще продължат напред, кои от тях ще стъпят за последен път в шоуто, кои ще бъдат "откраднати" и кои от "откраднатите" миналата неделя ще запазят мястото си в бекстейдж - ще стане ясно в неделя вечер по bTV. Едно е сигурно - шоуто и във вторите вокални двубои ще е на световно ниво и определено няма да е за изпускане.

Снимка: bTV

"Това беше гигантско изпълнение", ще възкликне Иван Лечев след един от двубоите, а Любо Киров ще добави емоционално: "Аплодисментите са за вас! Вие вече сте победители, но такъв е регламентът - трябва да продължи само един!".

"Чудесна работа! Когато запявате заедно, звучите страхотно!", ще заяви DARA, а Галена ще сподели развълнувано: "Това със сигурност е едно от най-силните изпълнения за сезона!".

Снимка: bTV

Гледайте вторите емоционални, вдъхновяващи и наелектризиращи вокални двубои в "Гласът на България" - в неделя от 20:00 ч. по bTV. Повече новини за участници и треньори, и дигиталната поредица "Гласът за кадър" следете на glasat.btv.bg, в социалните мрежи и you tube канала на предаването.

Снимка: bTV