Тази седмица - на 6 септември в петък, стартира новото риалити състезание "Игри на волята: България". Веднага след пилотния му епизод започва и рубриката "Игри на волята: Студио", която ще се излъчва всеки петък от 22:00 ч. и ще прави обзор на битките през седмицата. Един от основните коментатори ще бъде харизматичният спортист Ваня Джеферович, познат на зрителите на Nova от Big Brother All Stars и "Като две капки вода".

Снимка: Facebook

Другият коментатор ще бъде известният журналист, предавал от най-опасните точки в света и специален кореспондент на вестник "24 часа", Георги Милков.

Снимка: фейсбук

Благодарение на опита си, двамата ще правят анализ на ситуациите и ще бъдат своеобразен гид на зрителите за случилото се през седмицата. Освен коментарите си, те ще дават и своите прогнози, за развръзките в шоуто - кой ще е капитан, кое племе къде ще живее, кои ще са номинирани и кой ще напусне надпреварата. Не на последно място, зрителите ще станат свидетели и на битката на коментаторите. Макар и от телевизионното студио, двамата ще пресъздават игрите, през които са минали участниците в "Игри на волята: България". "Нямам търпение да видя как ще се справят със задачата, защото и двамата са участвали и дори печелили подобни предавания. Интересно ми е как ще се справят с битките, а и какви ще са прогнозите им за участниците ни", споделя Александра Сърчаджиева, която ще е водеща на студиото.

Освен тях, всяка седмица ще има и двама гост-коментатори. Тази седмица това ще са Ваня Щерева и Маги Желязкова-Сидерова. Всеки участник, напуснал "Игри на волята: България", ще гостува първо в студиото, за да разкаже своята гледна точка за участието си в шоуто.