Европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова и един от популярните участници във "Фермата: Съединение" отправи вълнуващо любовно послание към своя партньор Веселин в своя видеодневник и направи първото предложение за брак в четвърти сезон на шоуто.

Вижте снимки на Ваня >>

"Веско, обичам те страшно много... Мечатая си да създам семейство с теб, да имаме дечица, дом. Ти си най-голямата ми любов", призна спортистката на своя приятел в четвъртък вечер от ефира на bTV.

34 годишната Стамболова е неколкократна европейска и световна шампионка по лека атлетика и е една от най-успешните лекоатлетки в историята на България, поставила 11 национални рекорда. И до днес никой не е подобрил националния ѝ рекорд на 400 метра бягане с препятствия. Ваня живее с приятеля си Веско във Варна, но в момента е извън любовното огнище заради формата, в който решава да влезе със заявката да е стане първата жена, спечелила формата. Тя обаче не е разчитала на известността си, а си подава документите останалите участници.

Задава се и първият елиминационен дуел в новия сезон на "Фермата", който ще се излъчи тази неделя от 20 ч. по bTV. Росица от отбора на емигрантите ще се изправи срещу богатата наследница Гергана от тима на тукашните българи. Дотам се стигна след решение на фермера на седмицата - Георги да избере от двамата си ратаи именно емигрантката в Лондон да се състезава за оставане в шоуто. На специална церемония в лятната кухня от своя страна Росица реши, че неин опонент на Арената тази неделя ще бъде богатата наследница Гергана, внучка на последния шеф на УБО генерал Георги Милушев.