Неразривната и емоционална връзка между баща и дъщеря е в центъра на новия епизод на "Бригада Нов дом" тази събота от 20:00 ч. по bTV.

Людмил е самотен баща-чудо, който отглежда 10-годишната си дъщеря Василена с помощта на бабата на детето. Здравословни причини налагат оттеглянето на майката на лъчезарното момиченце от живота й, а Людмил е героят, който влиза в ролята както на баща, така и на майка.

Невероятният му дух, устойчивост и сила ще вдъхновят бригадата и Мария Силвестър да вложат цялата си енергия в реновирането на техния дом. На помощ майсторите ще повикат не кой да е, а малките принцеси в живота им - техните дъщери и племеннички, които ще оставят своя отпечатък в историята на Людмил и Василена. Съседите от квартала също ще станат съпричастни с каузата на предаването и доброто настроение по време на ремонта чрез всякакви жестове - от лакомства до лични концерти.

Освен тях, като доброволци в довършителните дейности по обекта ще се включат и мотористите от сдружение "Да дарим усмивка".

Източник: bTV Media Group

Източник: bTV Media Group

"Заедно можем повече. Всеки един човек трябва да "заразява" друг с добро", сърдечно ще заяви основателят д-р Асен Цеков.

Източник: bTV Media Group

А докато майсторите работят усърдно, водещата Мария Силвестър ще направи запомняща се изненада на малката Василена. Самият Васил Василев - Зуека ще й даде безценни съвети за това как да изпълни мечтата си да стане добър художник.

Гледайте "Бригада Нов дом" тази събота от 20:00 ч. по bTV.