Родните дарк-метъл любимци VELIAN официално стават част от концертът на PYOGENESIS, който ще се състои на 2 декември 2022 година от 19:00 часа в столичния клуб Mixtape5, предават организаторите от BGTSC. Преди тях вечерта ще открие все по-популярния в Източна Европа Eric Hutchence.

ERIC HUTCHENCE е представител на Кавказките републики и Турция в световния конкурс за необвързани банди WACKEN OPEN AIR METAL BATTLE, но при нас пристига като метъл-диджей от Тбилиси, Грузия. Изявите му са смес от музикални авторски миксове на хитови композиции, подкрепени от светлинно шоу - тежко, мощно, възбуждащо и адски зареждещо!

Събитието е "От приятели За приятели", затова стягайте яките и си пазете силите!

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия необходимо да бъде отпечатана, тъй като може да бъде сканирана директно от телефон.

Цената им в момента е 30 лева, а в деня на събитието и на входа на клуба ще е 35 лв.

Купи билет

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет!

Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Снимка: BGTSC

 

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за него гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

Купи билет

BGTSC са член на сдружението "Сцена музика"и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!