Причината за това негово откровение беше коментарът на Златка Димитрова, която му сподели, че по време на лайфа в понеделник е чула, че в интернет упорито се пише, че приятелката на Благой – Любина, е бременна.

„Възможно е”,
беше краткият отговор на Багата по въпроса.

Снимки на Любина и Багата >>

Самата Златка заяви в епизода, излъчен миналата вечер, че след лайфа вече разсъждава  доста различно по въпроса за самбиста.

„Мислех като бъда изгонена да му дам медальона си, защото знам, че има нужда от пари”, сподели по адрес на Багата Златка. „След последната мисия обаче, реших да не му го давам. Защото той не допринесе за нищо да сложим край на нашата връзка, а аз.”

Тя разкри, че когато излезе, медальонът й ще отиде в „човек, който направи от мен един период на възраждане, показа ми правия път, помогнал ми е за моето развитие. Това е Кристина Патрашкова.” Златка даде да се разбере, че и темата за евентуалната бременност на Любина, която все още не е потвърдена, не я е притеснила.

„Все ми е тая. Дори не ми трепна, явно съм го превъзмогнала. Вътрешно ми стана много готино. Това дете ще промени много нещата. Добре се почувствах. За миг не съм се натъжила, нито е имало порив на завист”, сподели още Димитрова, цитирана от bliasak.bg.