Това лят ще се развихрят истински Стихии.

На 16 юни "Дисни" и "Пиксар" ще ни разкрият един невероятен, фантастичен град, където представителите на четирите елемента на природата - огън, вода, земя и въздух живеят заедно в хармония. Но извън цивилизованото гражданско съжителство, възможно ли е да бъдеш близък с някого, на когото причиняваш физическа болка със самото си същество?

Снимка: Forum Film Bulgaria

Главните герои в Стихии са силната и огнена Пламена и забавният, но малко мекушав и носещ се по течението Лей, чието приятелство напълно преобръща представата на Пламена за самата нея и по-важното - поставя под съмнение досегашните ѝ вярвания и убеждения за света, в който живее.

Първият трейлър на "Стихии" ни запознава с Пламена и Лей и разкрива част от необикновения им свят, обещавайки поредния филм на "Дисни" и "Пиксар", който ще ни порази с ненадминато въображение, уникална анимация и най-важното, с оригинална история, която ще впечатли малки и големи.

"Стихии" е вдъхновен от личната история на режисьора Питър Сон ("Добрият динозавър") и по-специално тази на неговите родители, които имигрират в САЩ от Корея през 70-те години на ХХ в. - история на двама влюбени, преследващи мечтите си в колоритния свят на Ню Йорк, където езиците и културите се обединяват.

Сценарият на филма е дело на Бренда Ше ("Как се запознах с майка ви"), продуцент е Денис Рийм ("Колите 2", "Добрият динозавър"), а изпълнителен продуцент е творческият директор на "Пиксар" Пийт Доктър ("Таласъми ООД", "В небето", "Отвътре, навън").

Стихии се развихрят от 16 юни само в кината.

Снимка: Forum Film Bulgaria