Съквартирантите от приключилия в понеделник Big Brother: Most Wanted се събраха със звездите от VIP Brother 2018 на нощно парти. Победителите от двата сезона - рапърите Wosh MC и Наско Колев, не присъстваха на купона.

Вижте снимки >>

Празненството за приключването на двата формата в столичен клуб бе уважено от водещият Ники Кънчев, бронзовата медалистка от Most Wanted Никита Джонсън и приятелят й Борислав, Ричард и Розмари, Станимир Гъмов, Албена Вулева, Нора Недкова, Петко и Яна Димитрови, Цецо Андреев, Весела Нейнски, Стойко Сакалиев и фолк певицата Андреа, която бе коментатор на финала в понеделник.

"Не очаквах, че ще победя. Много е странно. Не мислех, че хората ме харесват толкова, не съм се пазил и се държах естествено", каза Wosh MC - победителят в Big Brother: Most Wanted, в "На кафе".

"Човек, за да бъде човек, трябва да бъде чувствителен. Искам да бъдете по-добри един с друг", обясни рапърът за поуките, които си е извадил от престоя в шоуто.

Ники Кънчев и Станимир Гъмов

Снимка: Vibe Photography

На финала Wosh MC се състезава срещу Джулиана Гани. Трета се класира Никита Джонсън. На четвърто място завърши актьорът Станимир Гъмов, а пети останаха футболистът Благо Георгиев-Джийзъса и приятелката му "Мис Плеймейт" 2007 Златка Райкова.

 

Андреа и Нора Недкова

Снимка: Vibe Photography

На сцената в студиото финалистите изпълниха музикални дуети с известни изпълнители. Wosh MC рапира със СкандаУ, Златка и Благой пяха с Орлин Горанов и Криси Димитрова, Джулиана - с Анелия. Съквартирантките Емануела и Никита също представиха чалга песен. Гъмов излезе на сцената с Любо Киров.

Снимка: Vibe Photography