Ден след пристигането си в Лисабон, група "Equinox" проведе първата си репетиция на сцената на "Евровизия" 2018 в португалската столица.

Вижте снимки >>

Българското изпълнение беше едно от най-очакваните от медиите в международния пресцентър в "Altice Arena". Сценичното представяне на "Bones" бе прието изключително добре от всички, които наблюдаваха репетицията на Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл.

Цветовете, използвани по време на изпълнението, са черно и тъмнозелено, а българските представители са разположени върху три платформи. Честата смяна на телевизионните планове и допълнителните сценични ефекти зрителите на БНТ1 и БНТ Свят ще видят на 8 май от 22:00 часа, когато е първият полуфинал на песенния конкурс.

Освен с визуалните ефекти, група "Equinox" впечатли и с прецизно вокално изпълнение вчера. Веднага след репетицията, българската делегация даде официална пресконференция за чуждестранните медии. Жана, Владимир, Георги, Джони и Трей споделиха първите си впечатления от сцената и разказаха повече за сценичното си представяне и посланието на песента.

"Доволни сме от първата репетиция - беше спокойна, ползотворна и много приятна. Благодарение на предварителната ни подготовка, имахме възможност да излезем на тази прекрасна сцена уверени и свободни, както в пеенето, така и в хореографията. Имахме възможност да работим с изключително професионалисти" - каза Владимир Михайлов от името на групата.

На 6 май предстои откриващата церемония на 63-о издание на международния конкурс "Евровизия". Тогава българските представители ще преминат по червения килим в Лисабон, заедно с конкурентите си от останалите 42 държави, които тази година ще се включат в най-престижното музикално състезание на Европа.