Воден хорър с елементи на комедия се разигра във "Фермата", а в главните "роли" влязоха едни от най-амбициозните риалити героини - многодетната майка Веселка, домакинята Аксения и гимнастичката Валерия. Трите грации преживяха страхотна драма, след като решиха да се разходят с лодка в близкия язовир Диканя.

Приключението им започна със смях, но завърши с ужас и истерия.

Веселка, която зае капитанското място, успя да отлепи лодката от брега и момичетата гордо заплаваха. В първите минути те безгрижно се носеха по водата, наслаждаваха се на слънцето, снимаха се с камера и весело се кикотеха. Кошмарът настъпи, когато стигнаха средата на язовира и решиха да се да се върнат на брега, но не успяха. Колкото и усърдно да гребяха, едвам напредваха. А в момента, в който спираха изтощени, се връщаха метри назад или безпомощно се въртяха в кръг. Докато се опитваше да измъкне приятелките си от водния ад, Веселка цапардоса с греблото Валерия по главата.

От лодката с надпис "Лаго ди Диканя" се посесоха отчаяни викове, придружени с хлипове: "Помощ!", "Майко-о-о!", "Трябва да скачаме!", "Престани да ме мокриш!", "Студено ми е!". След дълга борба, изплашени, мокри и измръзнали, риалити героините додрапаха до брега.

"Беше страх, отчаяние и безизходица. Стоиш на едно място и си мислиш: "Това смешно ли е, сериозно ли е?", "Ще се върнем ли, няма ли?", "Някой ще дойде ли да ни помогне или никой не забелязва, че ни няма?", коментира през смях след трагикомичната случка Аксения, без да подозира, че двама от мъжете в стопанството - хлебарят Финци и IT специалистът Митко са видели мъките им от брега, посмяли са се и безсърдечно са ги оставили да се справят сами.

Водното приключение не остави безразлични и водещите на "Фермата", които се смяха с глас, докато го гледаха, а Андрей заяви, че закъсалите участнички му напомнят на тримата най-популярни герои на Доньо Донев.

Снимка: bTV