Пет години след като влезе във "Фермата" и остави дълбока следа в сърцата на зрителите, волейболистът Владо Николов отново ще стане част от риалитито. Дни преди големия финал спортистът ще мине през тежката порта на стопанството и ще се изправи срещу някогашния си съперник - пчеларя Яни, за когото навремето направи безпрецедентен благороден жест. Днес двамата ще се сблъскат отново в зрелищна битка.

В третия сезон на предаването спортистът, който беше сред най-обичаните и уважавани участници, спечели оспорван дуел срещу бившия учител по история от село Козлец, но реши да напусне шоуто и така даде шанс на съперника си да продължи към финала.

"100 000 лева няма да сбъднат моята мечта, но ще сбъднат мечтата на Яни да остане на село. Видяхте, че той е страхотен, победи ме във важни битки. Това, което му липсва, е да повярва, че има добро", мотивира решението си да се оттегли волейболистът.

Впоследствие опонентът му доказа, че е бил достоен за доверието му и успя да спечели третия сезон на "Фермата".

В предстоящия специален дуел Яни ще получи шанс за реванш срещу Владо. Водещи на сблъсъка ще са представителите на бившия отбор "Нови надежди" - строителят Калин и агрономът Иван.

Наградата за победителя в битката ще е чест и слава.