Жанрът на криминалните истории и мистерии сякаш претърпява нов ренесанс през последната година. Любителите детективи и тези с цветущо минало са все по-изобретателни и по-многопластови като персонажи, а новата аудитория е пристрастена към спиращите дъха престъпления и трудните за разрешаване случаи на малкия екран.

Месец април започва обещаващо за феновете на подобен тип емоции, като ни поднася нов завладяващ сериал - "Следотърсачът". Едночасовите епизоди на поредицата ще се излъчват премиерно от 1 април, всеки понеделник от 22 ч. по STAR Channel.

Екшън-драмата ни представя Колтър Шоу, експерт по оцеляване с невероятни умения за проследяване. Тъмното минало и уникалният начин на живот на Шоу несъмнено ще приковат зрителите още от първия епизод, но дотогава прочетете повече за сериала, който има предпоставките да бъде най-новата ви мания.

Ще се отнася до сюжета, вече знаем, че Джъстин Хартли влиза в ролята на Колтър Шоу. Той е вълк-единак, който пътува из страната със стария си кемпер и използва специалните си умения, за да помага на правоприлагащите органи и на частни лица да разкриват престъпления, да разрешават мистерии и да откриват изчезнали хора. Последният му случай обаче променя всичко.

Източник: STAR Channel

Източник: STAR Channel

Изпълненият с екшън трейлър ни запознава със загадката на Колтър Шоу, човек, който постоянно е в движение. Хитър, ловък и не винаги спазващ закона изцяло, той се оказва въвлечен в поредица от разнообразни случаи. Вижте повече тук:

Разбира се, Джъстин Хартли, когото познаваме от "Това сме ние", е придружен от още забележителни таланти в новата поредица. Към него се присъединява Робин Уайгърт, която познаваме от филма "Deadwood" - тази роля донесе на актрисата номинация за награда "Еми". В "Следотърсачът" Уайгърт играе Теди Бруин, един от ръководителите на Колтър, която му помага в търсенето на следващия случай. На екраните ще видим и още: Аби МакЕнани в ролята на Велма Бруин, Ерик Грейс като Боби Екли, Фиона Рене като Рени Грийн и много други поддържащи актьори.

Източник: STAR Channel

Източник: STAR Channel

"Следотърсачът" е базиран на първия от четирите романа "Избягай, ако можеш" (The Never Game) от награждавания автор Джефри Дивър. "The Never Game" е публикуван за първи път през 2019 г., като година по-късно следва втора част, а в следващите две години излиза по още една. Това несъмнено е фантастична новина за бъдещите фенове на "Следотърсачът", тъй като историята има потенциал да се разгърне.

Източник: STAR Channel

Не пропускайте премиерата на "Следотърсачът" с фантастичния Джъстин Хартли на 1 април по STAR Channel от 22:00 часа.