"Всичко - най-доброто от Мария Илиева" вече е в търговската мрежа и в онлайн музикалните магазини и стрийминг платформи. Първите 200 копия на албума, поръчани предварително през платформата musicmall.bg, се сдобиха с обещания автограф от певицата и вече пътуват към собствениците си.

Вижте снимки >>

Концертът-промоция на "Всичко - най-доброто от Мария Илиева" ще бъде на 26-и декември в клуб City Stage в София. На сцената до Мария ще застанат някои от най-добрите български музиканти - Георги Янев (китара), Милен Кукошаров (клавишни), Мартин Ташев (тромпет), Васил Вутев (барабани) и  Младен Димитров (програминг, перкусии, синтезатор). Певицата обещава много музикантски концерт и разкрива, че е поканила някои специални гости за събитието.

Последователите на Мария Илиева във Facebook и Instagram станаха първите, които видяха току-що излезлия от печатницата нов албум. В кратко видео певицата представи стилната разгъвка на кутийката в преобладаващи черен и златен цвят. В емоционално послание-благодарност Мария не пропусна да спомене всички, работили по издаването на албума, както и всички музиканти, автори и DJ-и, които участват в него и които вървят заедно с нея по пътя на музиката още от 2001г. - дебюта на Мария като солов артист.

"Всичко - най-доброто от Мария Илиева" се издава и разпространява от Вирджиния Рекърдс, продуцент е Стерео стая.