Танцьорката Яна Димитрова се почувства зле по време на участието си във VIP Brother.

Вижте кадри от къщата >>

Скандалите и напрежението в къщата не спират. Ваня Костова и Ева Найденова от "Фамилия Тоника" още с влизането си в предаването заговориха за дълбока вражда. Сега обаче спят заедно в една стая. Често могат да бъдат забелязани и седнали една до друга в хола и трапезарията на къщата - да споделят обсъждат ситуацията в шоуто.

От предаването съобщиха, че в къщата двете вече са застанали една срещу друга, за да разкажат за враждата помежду си и за това защо в крайна сметка "Фамилия Тоника" се разпадна. Това се е случило по време на мисия, наречена "Кутии".

Гримьорът Валентин Кулагин не спира да влиза в остри спорове със съквартирантите си. Този път се е карал с бизнесмена Петко Димитров. Между многото конфликти в къщата съпругата на Петко - Яна от "Dancing Stars", е припаднала.

Вчера съквартирантите бяха изпитани от "даскал" Кънчев по "краезнание". Отборите бяха разделени на мъже срещу жени, a жените взеха ценна победа и получиха правото да отменят едно от решенията на президента и вицепрезидента. Момичетата единодушно решиха, че Божана може да се къпе с топла вода.

Припомняме, че на старта на шоуто Ваня Костова (61) обвини колежката си Ева Найденова (65) и и покойния й съпруг, че двамата са я изгонили от група "Фамилия Тоника" с лошото си отношение.

"Ако Ева е в къщата, ще злоупотребява с алкохола", каза Ваня.

"Не бих могла да работя с човек, който практикува черна магия", допълни още известната певица.