Седмият сезон на "Survivor" е непредвидим и никой от участниците не може да разчита на сигурност, спокойствие и комфорт. В екстремното приключение, в което изпитанията са ежедневие, угасна факлата на още един претендент за титлата "Последният оцелял".

Юристът Крум Цонев напусна предаването, след като получи най-малко гласове от зрителите (18,99%). Той беше номиниран за изгонване заедно със съотборниците си от племето "Войни" - гемолога Светослав Славчев и акаунт мениджъра Елина Панайотова, но вотът не беше на негова страна.

Вижте снимки >>

"Щастлив съм, че бях тук и изпитах емоцията на "Survivor". За мен беше предизвикателство да се махна от реалния свят и да свикна със съвсем различна среда. Мисля, че занапред ще оценявам нещата в живота си много повече", каза Крум преди завинаги да се раздели с приключението в екзотичната Доминикана. Какво още сподели юристът непосредствено след напускане на риалитито, вижте в ексклузивното му интервю TУК >>

През изминалите дни "Survivor" за пореден път сблъска двата враждуващи отбора. Племето "Известни" спечели имунитет, спаси се от номинации и успя да запази целостта си. Ресторантьорката Божана Кацарова се открои като лидер в своя тим, но доминацията ѝ предизвика недоволство в двама от съотборниците ѝ - актрисата Снежана Макавеева и влогъра Стефан Попов-Чефо. За всеобща изненада, футболистът Благой Георгиев и ММА боецът Георги Валентинов, които имаха стара вражда, успяха да изяснят отношенията си и да възродят приятелство си.

Снимка: bTV

В конкурентното племе "Войни" също не липсваха силни емоции. Появи се напрежение по линията млади-възрастни участници. Скоро ще стане ясно дали капитанът - футболистът Цветелин Ставрев, ще успее да сплоти съотборниците си или ще заложи на различна стратегия. Водещият Ваня Джаферович, който има опит и като участник в предаването, даде ценен съвет на сървайвърите, амбицирани да стигнат до финала.

"Успехът не е окончателен. Провалът не е фатален. Важна е смелостта да продължиш", каза той.

Снимка: bTV

Освен че трябваше да се справят със сложни междуличностни отношения, участниците изпитаха на гърба си лишенията и пострадаха от местната фауна. Актьорът Филип Буков няколко пъти губи съзнание и беше закаран в болница, а екскурзоводката Геновева Иванова, която беше ухапана от опасно животно, вероятно скорпион, също получи спешна помощ.

Големите изпитания в "Survivor" обаче тепърва предстоят, а зрителите могат да ги проследят в ефира на bTV вече в събота, понеделник и вторник от 20:00 ч.

Снимка: bTV