Пряк телевизионен сблъсък изправи един срещу друг двете вечерни предавания, които са се впуснали в надпревара за зрителския интерес на късната аудитория. В понеделник в ефира на bTV стартира "Шоуто на Николаос Цитиридис", а по същото време неговият предшественик - Слави Трифонов, бе поканил във "Вечерното шоу на Слави" в 7/8 ТВ актьора Димитър Рачков.

На какво заложиха двете предавания?

Шоуто на Николаос Цитиридис

Новият водещ остави свеж привкус с дебюта си. Непринуден, усмихнат и... сам си пише смешките. Или поне една част от тях. В първия епизод на шоуто си Цитиридис и целият екип заложиха на Юлиян Вергов като първи гост-събеседник. А ние знаем, че когато поканиш Вергов, няма как да сбъркаш много - той е фаворит на публиката, актьор с опит, пълен с истории и с харизма. Видяхме го и при участието му в събитието на Dir.bg He's The One през миналата година. Доколко се е получило първото издание на шоуто на Цитиридис, ще стане ясно от това колко зрители ще решат да го гледат отново.

Вечерното шоу на Слави

Като опитен телевизионер Слави Трифонов заложи на изпитания метод за произвеждане на новина. В ефира на предаването си вчера вечерта той сложи край на дългоогодишната война с "Господари на ефира", която премина не само през страниците на жълтите издания, а и през поредица от съдебни дела. Примирието беше заверено с присъствието на Димитър Рачков.

Слави Трифонов заяви и обеща, че прекратява делото срещу "Господари на ефира" и никога повече няма да ги съди. Освен това, след като в шоуто се включи по Skype Магърдич Халваджиян, двамата с Трифонов дори се уговориха да пият кафе заедно.

Защото по думите на Маги:

"Героите идват и си отиват, но легендите са вечни."

Не е съвсем ясно кои са героите и кои легендите, но следвайки логиката на разговора им, явно легендите Трифонов и Халваджиян ще пият кафе пред... bTV.

Другото, което Слави обеща на Рачков, е, че ще вземе участие, заедно с "Куку Бенд", в "Забраненото шоу на Рачков" в зала "Арена Армеец" през месец юни.

И не на последно място дългогодишният телевизионен водещ нарече в ефир Маги Халваджиян приятел и почтен човек.

Неофициалната информация от двата щаба гласи, че и двата лагера са доволни от първоначалните резултати на пийпълметрията. Какви точно са те, вероятно ще стане ясно в следващите часове.