27-годишната звезда ще мери сили по сексапил с бившия кечист, който направи изключително успешна актьорска кариера. Ефрон споделя, че няма търпение да започне снимките на новата продукция, пише БТА.

Вижте снимки на актьорите >>

Запитан какво мисли за бъдещата му съвместна работа със Скалата, Зак заяви:

"Доста съм запален от тази идея, наистина ще бъде вълнуващо!"

"Парамаунт" определи за режисьор на проекта Сет Гордън ("Шефове гадняри", "Четири Коледи"). Историята ще се фокусира върху сериозен спасител (Дуейн Джонсън), който е принуден да работи с гореща глава, излизаща от правилата (Ефрон), за да спасят своя плаж от екокатастрофа заради петролен магнат.

Последният вариант на сценария е написан от Деймиън Шанън и Марк Суифт ("Петък 13-и"), а продуценти са Айвън Райтман и Бо Флин ("Херкулес", "Сан Андреас"), който ще работи със Скалата за четвърти път.

Култовият сериал "Спасители на плажа" (1989-2001) направи Памела Андерсън звезда. В него играят и Дейвид Хаселхоф и Кармен Електра (вижте снимки).

Междувременно Ефрон е зает с промоцията на новия филм с негово участие "We are your friends" ("Светът е наш"), в който му партнира Емили Ратайковски.
В лентата Зак се превъплъщава в диджей в електронния жанр, който отчаяно се опитва да пробие в шоубизнеса.

"Това бе едно от най-великите преживявания в моя живот. Напълно мога да се идентифицирам с екранния си образ на диджея, тъй като той е емблематичен за моята генерация!", сподели актьорът.