Гвардеец, йога гуру и двойничка на Лара Крофт първи влязоха във "Фермата" 6, която стартира тази вечер по bTV. В следващите сто дни те и останалите участници в риалити шоуто ще се борят с природата и ще изпитат волята си. В новия сезон, който носи името "Пътят на една мечта", 21 българи, заедно, а не разделени на враждуващи групи, ще превърнат една красива идея в реалност. С общи усилия те ще помогнат на фермера Андрей да изгради стопанство, в което да отглежда своето стадо от 120 каракачански овце и да спаси рядката изчезваща порода. В края на приключението най-достойният от всички ще спечели 100 хиляди лева.

Първите трима участници вече скочиха в приключението. От тази вечер командирът на взвод - гвардеецът Калоян Донков, вече няма да набива крак на "Дондуков 2", а ще рине обора, ще дои крави и ще цепи дърва. Селският труд обаче не го плаши.

Снимка: bTV

"Възпитан съм в дух на уважение, честност и взаимопомощ", казва младият офицер от село Кокаляне.

Йога инструкторът Илиян Стефанов има малко по-различни намерения - през следващите месеци той ще ходи гол из стопанството, ще спи на студено, ще се къпе с ледена вода и ще храни се оскъдно. Основният му източник на енергия ще е т.нар. прана, която ще си набавя от слънчевата светлина.

Снимка: bTV

Във "Фермата" 6 ще има и красива амазонка - Габриела Мартинова, която е републикански шампион по мотоциклетизъм в клас "Ендуро". Освен бързи машини, българската Лара Крофт кара сноуборд и уейкборд, и не се плаши от изпитанията.

Снимка: bTV

Сред популярните лица, които също ще влязат в шоуто, са чаровната актриса от сериала "Скъпи наследници" Даяна Ханджиева, платиненорусата Мис Плеймейт Жанета Осипова и талантливата певица, популяризираща фолклора ни по света - Поли Хубавенска. С работа и трудности, както никога досега, ще се сблъскат също атрактивният млад пилот Петър Петров, балканският шампион по илюзионно изкуство и общински съветник Йордан Белев, и виртуозният кулинар Chef Илиян Кустев, който е готвил за Маргарет Тачър, Брад Пит и Реджеп Ердоган.

В кратко, но впечатляващо амплоа, специално за актуалния сезон на "Фермата", влязоха и Иван и Андрей. Продуцентите откриха риалити шоуто в компанията на стадо овце, дегизирани като овчари с домашно плетени пуловери, измачкани шапки и геги. Явно притеснени от епидемиологичната обстановка, двамата спазваха 2 метра дистанция от животните и се обливаха с дезинфектант.