Започна излъчването на трети сезон на американския сериал "Тед Ласо" по стрийминг платформата "Apple TV+" предаде АП. Зрителите нямат търпение да разберат каква ще е съдбата на футболния отбор "Ричмънд", но дали този сезон ще бъде последен не е съвсем ясно.

"Тед Ласо", носител на няколко награди "Еми", разказва историята на американски треньор на футболен отбор в Лондон. Въпреки че за сериала са предвидени само три сезона, изпълнителният продуцент, сценарист и актьор Джейсън Съдейкис няма окончателен план за бъдещето.

Брендън Хънт, който играе помощник треньора Биърд, също влиза в ролята на изпълнителен продуцент и сценарист.

"Винаги сме го възприемали като история от три части", казва Хънт, но и признава, че успехът на сериала е довел до появата на повече въпроси, отколкото отговори, свързани с първоначалния план.

За Брет Голдстийн (в ролята на Рой Кент) възможността да участва в сериала за него е пробив в индустрията. Голдстийн вече влезе в ролята на Херкулес в допълнителната сцена на филма "Тор: Любов и гръмотевици", но също е и създател и изпълнителен продуцент на сериала "Терапия". Според него именно "Тед Ласо" му е предоставил творчески възможности, за които би могъл само да мечтае.

Професионалният опит на актьора Тохийб Джимо е едва двегодишен, но въпреки това е нает за ролята на футболиста Сам Обисаня.

"Благодарение на този сериал вече мога да се крепя на краката си като артист. Някак си усвоих манталитета на Ласо, точно както направиха футболистите в сериала. Важното е да се превърнем в най-добрите версии на самите себе си - на екрана и отвъд него", казва Джимо.

Засега Джейсън Съдейкис изглежда по-склонен да обсъжда влиянието на сериала, отколкото какво предстои в бъдеще.

"Да бъдеш заобиколен от този тип доброта и тя да бъде насочена обратно към теб - особено в присъствието на децата или семейството ти - е наистина, наистина трогващо", казва той за феновете, които започват разговори с него, когато е навън с децата си.