На 20 юни, вторник, в София започнаха снимките на най-новия сериал, продуциран от Българската национална телевизия - комеди драмата в 12 епизода "Всичко за сина ми". БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, като сериалът "Всичко за сина ми" е част от филмопроизводството на обществената телевизия.

"Това е начинът да се подкрепят талантливите български артисти и екипи. Вярваме, че ще имаме още един проект, с който да се гордеем", каза Антон Андонов, член на Управителния съвет на БНТ.

Изпълнителен продуцент на сериала "Всичко за сина ми" е продуцентска компания "ДРИЙМ ТИЙМ" с продуцент Евтим Милошев. Творческият екип включва Павел Г. Веснаков - режисьор и креативен продуцент, Христина Апостолова - главен сценарист, Петър Мисов - директор продукция, а зад камерата са операторите Симеон Кермекчиев и Николай Бекярски.

"Заварваме един самотен баща, който отглежда сам детето си и в самото начало, това е повратната точка, се завръща неговата майка. Там започва и нашият разказ, в който ще направим дисекция на това семейство и на ситуацията, в която една малка лъжа, или поредица от големи лъжи, създава житейски проблеми", каза Евтим Милошев.

Режисьорът Павел Г. Веснаков дава напътствия на Рачков

Снимка: Десислава Кулелиева, БНТ

Главните роли в сериала "Всичко за сина ми" се изпълняват от Димитър Рачков, Христина Апостолова и Петър Милошев. Зрителите на Българската национална телевизия ще видят също актьорите Ириней Константинов, Янина Кашева, Васил Банов, Моню Монев, Рая Пеева, Христо Пъдев, Недиляна Павлик, Радостина Ганева, Ралица Туджарова, Филип Буков и др.

"Екранният образ на един актьор не е само това, което виждат зрителите. Не е само "цветя и рози" - той е жив човек, който има своите неволи, своите проблеми. Радвам се, че в този проект ще успеем да покажем това", каза Димитър Рачков.

Ексклузивен видео репортаж от първия снимачен ден на най-новия сериал, продуциран от Българската национална телевизия - "Всичко за сина ми" - гледайте ТУК