Голямата награда в играта на Shell и ClubSmart - BMW X2, беше изтеглена. Победителят е 37-годишният Иван Петров от Пловдив, управляващ собствен бизнес.

Освен горд собственик на новия модел BMW, Иван е вече и известен. Още с пристигането си на търговския обект на Shell, пловдивчанинът привлича вниманието на случайни клиенти. Провокирана от интереса на група хора, сред които фотограф и оператор, млада жена се опитва да разбере какво се случва: "Какъв е този човек, някакъв известен ли е? Защо го снимате?". Отговорът е съвсем простичък:

"Това е нашият победител. Като лоялен клиент на ClubSmart той получи голямата награда на Shell - чисто ново BMW Х2".

Заедно със съпругата си, Иван получава ключовете на новото BMW X2 във впечатляващ златист цвят, който производителите наричат Galvanic Gold.

Семейството е посрещнато на бензиностанцията на "Цариградско шосе" oт журналисти и екип на Shell. Търговският директор на компанията за България - Мила Петрова, е човекът, който предава ключовете от колата на Иван и му пожелава "безаварийно пътуване". Иван развълнувано благодари и споделя:

"Този автомобил има страшно много екстри и определено ще ми трябва много време, за да ги проуча."

Снимка: Shell

Като управител на собствен бизнес от 17 години, на Иван често му се налага да пътува - понякога из цялата страна. Когато е на пътя, той се доверява на Shell. Притежател е на карта за лоялни клиенти ClubSmart и благодарение на това разбира за голямата томбола. Веднага се включва чрез специално създадена платформа, а след време дори забравя за своето участие.

Това, че неговото име е изтеглено сред това на няколко десетки хиляди участнци, той разбира първо по телефона. Струва му се толкова нереално, че дори не вярва:

"Първоначално не повярвах. Чак на следващия ден, когато дойде официалното писмо, че аз съм победителят от играта, разбрах, че е истина".

Програмата ClubSmart е признание към клиентите на Shell за тяхната лоялност, като им дава възможност да трупат точки за всеки литър заредено гориво или покупка в магазина. Събраните точки могат да се използват за отстъпка от цената на горивото или да се обменят за ексклузивни подаръци и оферти на партньори.

Често картата за лоялност носи впечатляващи награди на своите притежатели, както например тази година, когато ClubSmart зарадва няколкостотин лоялни клиенти с награди от BMW. И един човек с този действително впечатляващ автомобил.

Иван редовно зарежда от горивата Shell V-Power. Казва, че зарежда от специалните горива на Shell, първо, защото забелязва икономичността им, и второ заради високото качество. Всички горива на марката минават през редовни независими проверки, което гарантира качеството им във всеки обект на Shell.

Колкото до Shell и BMW, те си партнират успешно през последните години. Баварският концерн обяви Shell за единствен препоръчан доставчик на първокласни моторни масла за автомобилите BMW M по света. От BMW препоръчват Shell V-Power дизел и бензин като специално създадени за върхово представяне и най-добра ефективност на своите двигатели.

Първото нещо, което младото семейство ще направи, е да отпразнуват голямата награда, а следващият общ план включва пътуване с новото BMW и с двете деца - най-вероятно първо до морето. От новата си придобивка Иван очаква да му осигури незабравими приключения - ако може, до по-далечни дестинации:

"Колата няма да е същата след двете деца, но... Това се случва един път в живота на човек и как да не му се порадва!".