Александър Кадиев ще говори за развръзките в живота си тази събота в "ЗаВръзки". Очарователната Надя Павлова успя да вкара Кадиев в дълбоки размисли за живота. Той сподели, че човек предизвиква съдбата с мислите си и че когато много силно иска нещо, то се случва. Актьорът не е доволен от факта, че все още не може да се наспива, но почти не закъсня за ефира на предаването.

Кадиев се самоопредели като не особено амбициозен, доста мързелив и егоцентричен, разбира се с доза чувство за хумор. Градусът на настроението със сигурност ще е на високо ниво, особено когато Кадиев разказва за детството си и за това защо майка му Катето Евро постоянно е повтаряла "всичко е за Сашко".

Кадиев разкри, че телевизионният ефир му липсва, защото водещият може да е себе си, за разлика от актьора, който влиза в определена роля. Той разкри защо не може да казва "не" и защо всички хора са му длъжни.

Александър Кадиев разказа за новите си проекти, за младата си жена и за 8-годишната си дъщеричка, която вече свиква хората да я разпознават по улицата.

Целия разговор гледайте тази събота от 20:00 часа в "ЗаВръзки" с Надя Павлова по WNESSTV.

Снимка: Wness TV