Групата "Екуинокс", представила България на "Евровизия", е подписала договор за мини албум с "Юнивърсъл мюзик". Това съобщи композиторът на "Bones" Борислав Миланов в "Cool...Т" по bTV.

Жана добави: "За мен това е по-голяма победа."

Вижте снимки от финала на "Евровизия" >>

Корнелиус Балин от "Юнивърсъл мюзик" заяви, че парчето "Bones" e фантастично и е била изпълнена чудесно от "Екуинокс" на сцената на "Евровизия":

"На фокус е песента и това да увеличим успеха й във всички страни. Това ще отнеме малко време, но щом разберем, че сме свършили тази работа, ще се заемем със следващия проект."

Балин допълни: "Екуинокс заслужаваха да се класират поне в топ 5, не в топ 3. Не защото не е била една от трите най-добри песни, а защото "Евровизия" е конкурс, в който някои залагат на шоуто, за други пък медиите оказват значително влияние. Тази песен трябваше да е между първо и пето място. "

Жана говори в студиото за зависимостта си към наркотиците:

"Не съм предполагала, че съм човек, който може да посегне към наркотиците. На 30 години го направих, което ми показа, че никога не е късно да станеш за резил и да се самоунищожиш. Искам да кажа на всички млади хора и не само - няма смисъл, това самоунищожение!"