В Big Brother: Most wanted се проведоха първите номинации, а след тях и светкавични елиминации. Съквартирантите гледаха заедно номинациите от диваните в дневната. Въпреки много номинации на Весела Нейнски, първа къщата напусна Жени Калканджиева.

Вижте снимки >>

Весела се оказа човекът, който събра най-голям отрицателен вот от страна на съквартирантите. Певицата бе номинирана цели 7 пъти. Основната причина за това се оказа поведението ѝ, а мотивите бяха, че заради нея отнемат от бюджета на съквартирантите. На елиминации отидоха още Никита Джонсън, Жени Калканджиева, Албена Вулева и Стойко Сакалиев. По една номинация получиха Джулиана Гани, Wosh MC, Цецо Андеев, Станимир Гъмов и Стоян Роянов Я Я.

Самият Я Я не номинира никого, след като обясни, че никой нищо не му е направил и не се е държал с него по начин, който да го накара да предприеме такива действия. Той поиска от Big Brother да изтегли жребий, но му бе отказано, тъй като няма да бъде спазено условието за мотивиране на избора. В крайна сметка заради това съквартирантите бяха наказани да останат без топла вода до второ нареждане.

След зрителския вот обаче Жени Калканджиева се оказа човекът, който трябва да е напусне къщата. Пред Ники Кънчев тя сподели, че не е очаквала такова развитие. Щитът на SDI тя връчи на Златка и Благой, въпреки че призна, че не е мислила по този въпрос. Тя мотивира избора си с това, че за нея любовта е най-важна.