Стартира новият сезон на Big Brother Most Wanted. Водещи на шоуто бяха Ники Кънчев и Азис.

Вижте снимки >>

Big Brother изненада известните лица с атмосферата в къщата. Оказа се, че няма никакво обзавеждане - никакви маси, столове, прибори и храна. Съквартирантите нямат дори легла. След като всички се събраха във формата, се наложи да се разделят с официалните си дрехи и да облекат бели престилки. Съквартирантите бяха разделени на научни екипи според "оксфордския принцип", за който е определяща дължината на краката. Благой Георгиев и Емануела се оказаха в един екип. Жени Калканджиева попадна в отбор с Wosh MC. Стойко Сакалиев си партнира с Джулиана Гани. Весела Нейнски със Стоян Роянов Я-Я. Албена Вулева е в отбор с гримьора Цецо Андреев. Златка Райкова застана до Станимир Гъмов. Никита Джонсън бе избрана за научен ръководител на всички екипи като единствен победител в историята на формата у нас.

Въпреки заявката на най-новата светска двойка - Златка Райкова и Благой Георгиев, че двамата са неразделни и откакто са заедно са прекарвали едва 2 часа далеч един от друг, Big Brother веднага ги раздели.

Райкова, облечена в пищна черна рокля с кринолин, прекрачи прага на къщата втора и бе посрещната там от поп фолк певицата Емануела. Двете бяха привикани в изповедалнята, където Big Brother обясни, че трябва да се радват на малкото, което имат. Емануела, участвала във формата през 2016 г., влиза във формата като необвързана жена. Певицата бе с бляскава полупрозрачна рокля. Прекрачвайки прага на къщата каза, че смята, че трябва да бъда малко по-толерантна и да се съобразява с останалите.

Златка Райкова и Емануела

Стопкадър: Nova Broadcasting Group

Последен, но не на последно място, влезе новият любим на Златка и известен бивш футболист Благой Георгиев. Във визитката си той каза, че за никого не е тайна, че в кариерата си е избрал парите пред славата. Неочаквано обаче при прекрачването на прага на къщата, в обятията на Благой се хвърли гримьорът Цецо Андреев, а едва след него Златка.

След Емануела и Райкова пристигна Станимир Гъмов, който участваше в сезон 2015 г. Той обяви, че любовта му предстои и затова влиза в къщата. Актьорът бе облечен с тениска на "Берое" на старта.

Жени Калканджиева се появи сама в къщата на Big Brother, след като през 2014 г. бе във формата заедно със съпруга си Тачо. Жени бе представена като "иконата на българската красота" и "жената, която не се спира пред нищо". Тя бе облечена с раиран панталон в бяло и черно и голям сребрист клъч. Жени сподели, че може да издържи на всичко - глад, студ, но не може без любов.

Албена Вулева участваше във VIP Brother през 2014 г. Преди година тя прие исляма. Вулева призна, че се интересува от магии и ще използва средствата си за премахване на конкуренцията. Тя се появи, по думите ѝ, в традиционно мюсюлманско облекло.

Албена Вулева

Стопкадър: Nova Broadcasting Group

Цецо Андреев - гримьорът на известните влезе в къщата на Big Brother навръх рождения си ден. Той навършва 33 години. Досега Цецо не е участвал във формата, но каза, че за него това е мечта от малък.

Участничката от миналата година - Джулиана Гани, се появи с новото си амплоа - по тъмна коса и с нов партньор в живота. Новият ѝ приятел я изпрати с голям плюшен еднорог и огромен букет цветя.

Wоsh MC бе участник във формата от 2014 г. Той каза, че никога нищо любовно не може да му се случи в къщата, по-скоро ще му се случи извън нея. Рапърът и син на известният актьор Иван Иванов призна, че е много развълнуван.

Весела Нейнски бе част от първия VIP Brother преди 12 години. Тогава тя излезе доброволно на 8-ия ден, но този път обеща да остане докрай. Тя се появи с налъми и раиран затворнически костюм, като спомена, че мечтае да види в този вид някои български политици.

Бившият футболист на ЦСКА Стойко Сакалиев също стана част от шоуто. Той каза, че не би пренебрегнал себе си в името на победа на всяка цена. Във визитката си той разкритикува младото поколение футболисти, които мислели повече за външния си вид, отколкото за играта.

Победителката от сезон 2015 на риалити шоуто - Никита Джонсън, отново влезе във формата. Тя бе облечена с къса черна рокля и носеше фуражка на главата си, а атрактивните ѝ татуировки бяха изложени на показ.

Никита Джонсън с Ники Кънчев и Азис

Снимка: Официална страница във Facebook

Стоян Роянов Я-Я е може би най-ексцентричният участник в тазгодишния формат. Музикантът влезе в емблематичната за него реплика: "Както до'ди".