Плеймейтката Златка Райкова издаде в аванс кои ще са финалистите на готварското предаване на "Нова" Hell`s Kitchen. Тя сподели в профила си в Инстаграм снимка с последните пет оцелели в надпреварата за 100 000 лева и възможност за работа в ресторанта на шеф Виктор Ангелов. Успелите да се преборят със стреса от вечерните резервации в кухнята на Ада са готвачите от синия отбор - Дани Спартак, Филип, Мартин и представителките на червения тим - Светла и Нина.

Вижте снимки на Златка >>

По регламент, риалити форматът на Гордън Рамзи стига кулминация с пет финалисти с черно на куртките, пишат от "Монитор". От снимката, пусната от Райкова, се вижда, че готвачите са облечени именно по този начин.

Някои от последователите на красавицата не останаха доволни от разкриването на тайната.

"Махнете тази снимка! Прекалено голям спойлер е. А, ако е вярно, Иван преди Нина? Ужас!" и "Сега да заведат дело за правата на предаването. Много тъпа постъпка от страна на Златка" са част от коментарите в социалната мрежа. Други пък изразиха разочарование, че най-колоритният участник в първия сезон на Hell`s Kitchen у нас Гичка не е стигнала до финалната права.