Сложна схема за победа подреди режисьорът Зоран Петровски, който не крие апетита си да стигне до финала в "Survivor". Без да му мигне окото, мъжът на актрисата Силвия Петкова оплете оцелелите риалити герои в мрежите си.

"Имам уговорки с всички", похвали се хитрият македонец, който все по-уверено гледа към чека от 150 000 лева.

В началото на екстремното риалити той направи коалиция с фитнес треньора Ванко и спринтьорката Кари, като успя да запази добрите си отношения с тях. Едновременно с това влезе в тандем с интелигентната, мислеща няколко хода напред офталмоложка Борислава.

Снимка: bTV

Докато останалите се усетят, македонецът придърпа на своя страна и учителя по физическо Денис като го спаси от изгонване и сподели с него една от наградите си в игрите - пикник сред живописни филипински водопади. Очарован от този жест, съперникът му обеща подкрепата си.

Зоран, който постоянно крои стратегии, не спря дотук. Въпреки че е в тандем с Борислава, отскоро той тайно обмисля как да я отстрани, без да я ядоса, да я прати в журито, което ще избере победител и да получи нейния глас в своя подкрепа.

В следващите дни ще стане ясно дали плановете му ще се осъществят или някой ще му подложи динена кора точно преди финала.

Снимка: bTV