Завладяващото романтично приключение "Ергенът" продължава да държи зрителите в напрежение.

В поредния епизод те станаха свидетели на голям скандал между участничките, които този път се захапаха на тема коя какво е постигнала в живота си.

Докато боркинята Барбара и ергенът Алек се усамотиха на "тиха" среща и посетиха внушителния акропол на величествената крепост Линдос, момичетата в имението получиха ново предизвикателство от водещия Наум Шопов.

Играта се казваше "Обичам те, не те обичам" и в нея всяка една от дамите трябваше да подари плюшено сърце на момичето, което чувства най-близко и да "почерпи" с торта в лицето тази, която най-малко харесва. Провокацията стана повод на светло да излезе неприязънта, която изпитват една към друга две от претендентките за сърцето на Младенов - плувкинята Габриела и стюардесата Йоана. Дамите решиха да се захапят на тема коя какво е постигнала и какви успехи има в личен план. Габриела нападна остро Йоана, като заяви, че "майка й е вдигнала ръце от нея" и определи стюардесата като "сервитьорка в самолет".

Вижте снимки от снощния епизод >>

Йоана също не й остана длъжна, като й отвърна, че я смята за умна, но "злобна" жена.

Спорът между двете момичета провокира и зрителите да споделят мнението си за тях в социалните мрежи. Повечето се надигнаха срещу Габи, оприличавайки я на "мъж", като сред коментарите имаше и такива, които разкриха, че преди участието си в "Ергенът", плувкинята е работила като продавачка на балони в столичните клубове и че точно тя няма право да говори за житейски и професионални постижения. 

Що се отнася до останалата част от вечерта - както почти всеки коктейл и в този не липсваше целувка.

Дамите по време на коктейла

Източник: bTV Media Group

По време на него Надежда получи среща с Алек в градината, а малко по-късно тя сама го отведе за второ рандеву. "Реших, че това е моята вечер. Дърпам го настрани и той е учуден. Притеснена съм, пърхат пеперуди в стомаха", сподели 34-годишната дама, която има 7-годишен син от първия си брак.

"Аз не искам да съм само приятелка с теб", каза тя, а изненаданият Алек отвърна: "Знам, усещам". Срещата им в градината завърши приятно с целувка и именно Надежда получи първата роза на Церемонията.

Без цвете обаче остана 35-годишната Мария Стоянова - другата дама в имението, освен Надежда, която има дете. "Мими, за теб "Ергенът" приключи. Време е да си вземете довиждане" - обяви водещият Наум. "Не ми е приятно, че си тръгвам. На никоя жена не би било приятно да е отхвърлена. В крайна сметка явно не си паснахме", коментира тя след напускането на риалитито.