Ексклузивна среща с треньори, водещи и участници от най-гледаното музикално шоу у нас "Гласът на България" очаква посетителите на Sofia Ring Mall на 16 февруари. Възможност за разговор, автографи и снимки с любимите тв лица, вълнуващи музикални изпълнения и шанса всеки да седне и да се снима на емблематичния червен треньорски стол са само малка част от специалните изненади, подготвени от екипа на предаването и търговския център в полите на Витоша.

Броени дни преди старта на най-гледаното тв-шоу, любимците на България Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев, както и техните звездни открития - миналогодишната победителка в "Гласът на България" Ния Петрова, Рафаел, Виктория Динкова, Симеон от Funky Miracle, Деница Караславова и др., ще зарадват със снимки, автографи и незабравими музикални емоции всеки фен, дошъл в Sofia Ring Mall. Водещи на специалното "предпремиерно" събитие ще са Павел и Венци Венц в компанията на Елина Марковска - новият V-Reporter и водещ на ексклузивната дигитална рубрика "Гласът зад кадър". Всички те ви очакват на 16 февруари от 13:00 до 15:00 ч. в търговския център на "Околовръстен път" 214.

И с това ексклузивните изненади на приключват - освен любимите звезди, в мола ще пристигне и легендарният червен треньорски стол. Всеки посетител може да седне на него и да се почувства част от треньорския състав на "Гласът на България", както и да си направи снимка за спомен. Поради очаквания огромен интерес, столът ще бъде в Sofia Ring Mall както на 16-и, така и на 17-и февруари.

Най-гледаното музикално риалити у нас "Гласът на България" стартира в ефира на bTV на 24 февруари. Всяка неделя в 20 часа феновете ще имат възможност да видят новите попълнения от таланти, които се борят за титлата и наградата от 50 000 лв., вълнуващите им лични истории и оспорваната битка между треньорите.