Актрисата Силвия Петкова е звездата в главата роля на новия български сериал "Пътят на честта", който тръгна снощи в ефира на Нова телевизия, съобщава "Булфото". Сценарият на Милена Фучеджиева и Елена Иванова е вдъхновен от истински събития, в която няма фантазии, а обстоятелства от реалния живот.

Вижте снимки >>

Сблъсъкът между поколенията, достойнството и борбата за оцеляване на една самотна майка в големия и непознат град.

Историята започва с бягството на Кера (Силвия Петкова), а едва след това зрителят се завръща към причината за това. Всичко се заплита около криминалнатa нишка, която започва в далечната 90-а и се завръща в съвременния свят с неизплатени дългове от миналото.

Режисьори на сериала са Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев, Зоран Петровски и Станислав Тодоров-Роги. В ролите са познатите лица на Силвия Петкова, Ивайло Захариев, Веселин Плачков, Симеон Лютаков, Гергана Данданова, Владимир Зомбори, 9-годишният Александър Спиров, както и актьори, непознати за широката публика.

Само няколко часа преди излъчването на първия епизод в столично кино се събраха част от екипа, заснел филма, заедно с продуцента Магърдич Халваджиян, кинокритици и фенове, за да видят на голям екран първите два епизода.