"Любовта е най-големият двигател в живота ни! През изминалите 295 епизода се ангажирахме с теми като приятелството, предателството, представянето на стотици медицински случаи, но това, което най-силно вълнува зрителите, е именно любовта", разказа Евтим Милошев по време на специално събитие за новия сезон.

Вижте снимки >>

На 14 февруари той представи новите попълнения на каста в лицето на Гергана Стоянова и Иван Юруков, а малко след това преведе журнaлистите през ключови точки от "Св. Анастасия". Продуцентът на най-успешния български медицински сериал сподели, че новата болница се разпростира на 1520 кв.м., което я превръща в двойно по-голяма от познатата МБАЛ "Св. Кирил".

"Имам шанса да играя в най-любовния сезон на "Откраднат живот". Поли Грънчарова е анестезиолог, женена е за 10 години по-млад от нея мъж и привидно всичко изглежда фантастично. В един момент нещо ще се случи, а какво е то - зрителите ще разберат в новите епизоди", сподели Гергана Стоянова, загатвайки, че от 26 февруари ще бъдат разбивани много сърца с истории за различните измерения на любовта. Актрисата е позната с емблематичния си глас в дублажа и озвучаването на десетки аудио книги за незрящи.

Друго ново попълнение - Иван Юруков - изказа специални благодарности на екипа и консултантите на сериала, които са му помогнали в подготовка за ролята на неврохирург. Юруков допълни, че още в първия ден от снимките е участвал в опeрация с отваряне на череп.

"Щастлива съм, че привидно малката роля на сестра Жекова с времето се превърна в значима, както за мен, така и за продукцията. Прекрасно е, че имам възможност да участвам в сериала от самото му начало", допълни Марта Вачкова, която е сред първите актьори, станали част от любимия каст на "Откраднат живот".

В лекарските кабинети на новата болница с впечатляващо автентично оборудване вече се настаниха Владо Пенев, Юлиан Вергов, Ирина Митева, Милена Живкова, Неда Спасова, Емил Марков, Ралица Паскалева и други. Засега Владо Карамазов има участие в друг сериал, но се очаква в бъдеще да се появи отново в ролята си.