Този август законът на джунглата е единственият, който има значение. Световната звезда Идрис Елба (Бързи и яростни: Хобс и Шоу) и режисьорът Балтазар Кормакур ("Еверест") ще ни отведат дълбоко в красивите, но опасни простори на африканската савана и ще ни изправят лице в лице със Звярът.

Снимка: Forum Film Bulgaria

В ускоряващия пулса напрегнат трилър, баща и двете му дъщери се оказват преследвани от гигантски свиреп лъв, жаден за човешка кръв. Борете се за оцеляване - в природата има място само за един върховен хищник.

Снимка: Forum Film Bulgaria

В "Звярът" наскоро овдовелият лекар Нейт Даниелс (Идрис Елба) решава да осъществи отдавна планирано завръщане в Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, с надеждата отново да се сближи с двете си отчуждени дъщери. Тримата се отправят към резерват за диви животни, поддържан от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли), но това, което започва като спокойно пътешествие в търсене на душевен покой и семейно разбирателство, се превръща в кошмарна борба за оцеляване. По петите им е огромен кръвожаден лъв, който, след сблъсък с бракониери, вижда всички хора като плячка.

Ще успее ли Нейт да спаси семейството си? На какво е способен човек, за да оцелее и възможно ли е да спечели в неравностойна битка с дивата природа? Отговорите ще открием в спиращия дъха напрегнат трилър "Звярът", открояващ се с вълнуваща история, красива визия и високо ниво на продукция, които поставят филма сред най-качествените представители на creature feature жанра.

В ролите освен Идрис Елба, са и Шарлто Копли, Аяна Хали (This is Us), Лий Сава Джефрис (Empire), Мелани Джарнсън и др.

Звярът дебне само в кината от 12 август.