Поводът за купона беше краят на кастингите за телевизионното шоу “България търси талант” с продуцент Магърдич Халваджиян, в което Дилов и Алекс Раева са съответно член на журито и водеща.

Деси Добрева дойде в столичния клуб “Маскара” по покана на Алекс, с която не прекъсват връзка дори когато са на различни континенти. Двете са приятелки, въпреки многобройните опити да ги обявят за врагове и да ги скарат.

Деси се мести от Варна в София, защото ще става водеща на “Полет на нощта” . Цяла вечер Алекс Раева наред с Магърдич, Хилда Казасян и Любен Дилов диджействаше на купона и пееше здраво.

Вижте снимки на Алекс >>

Вижте снимки на Деси >>

Алекс Раева ще се включи в благотворителните концерти в полза на трите милиона души, изпаднали в беда вследствие на разрушителното земетресение в Хаити, организирани от „И аз мога”. По примера на световните звезди, които направиха една от най-мащабните благотворителни акции в света, Мария Илиева и артистите на Стерео стaя Криста и Боян, Весела Бонева, Остава и други БГ музиканти също ще се включат в инициативата.

Съвсем скоро Деси пък призна, че тази година иска да има бебе и че със съпруга й здраво "работят" по въпроса".