Фолк-звездата се появи с изкушаваща рокля, която от кръста надолу бе дантелена и, разбира се, в компанията на съпруга си Димитър. На финала на церемонията Мария не издържа и подкара едно след друго хитовите си парчета. Като неин „балет” на сцената се изявиха Галена и Елена Паришева, които също изпяха по една песен и вдигнаха на крака гостите в заведението.

Секссимвол на годината е Константин, който не можа да вземе наградата си, тъй като е в Сингапур с приятелката си. На партито присъстваше неговата екс любима Райна, която обаче остана без приз.  

Силикон № 1 във фолка Габриела изпревари с броени гласове Аксиния в категорията Най-секси певица, а Димана бе обявена за най-сексапилна сред звездите-майки. Призът Най-секси бизнесдама отиде при Наталия Караянева от Варано, а за Сексбомба сред блондинките бе обявена Елена Паришева, която излезе да вземе наградата си в екстравагантна червена рокля. Любимката на Хю Хефнър – Лили от Биг Брадър, спечели приза Реалити Сексбомба, а съпругите на Иван и Андрей – Вихра и Даниела, бяха признати за сексбомби сред тв водещите.

Звездите се включиха и в благотворителната кампания на вечерта - събиране на средства за деца с трансплантации.

Вижте снимки >>