Новата звезда на In Agency е стартирала балетното си образование през 1992 в Royal Danish Ballet School. Участвала е в множество спектакли на кралската сцена и в Ковънт Гардън - Англия, L.A. - САШ, Берген - Норвегия и др. Работила е с известни хореографи като Петер Шауфус, Лоид Ригинс, Франк Андерсен, Калина Богоева, Мила Искренова. Още като ученичка пластичната красавица постъпва в трупата на Арабеск и до ден днешен е част от състава на балета.

Това няма да е единственото международно участие в руското шоу в ресторант „Лебед”. Украинската танцьорка и певица Ника Любецкая ще изпълни култови руски парчета като „Ваше благородие”, „Катюша”, „Очи черние”, „Песня про зайцов”, „Мороз, мороз” и др. Като неин дуетен партньор за „Смуглянка”, „Трава”, „Песня мушкетеров”, „Александра” „Позови меня” и др. със самостоятелни изяви ще се включи и певицата Мариана Йотова. Нетрадиционен аранжимент към любимите песни, дело на пианиста Момчил Атанасов, ще изненада приятно феновете на руската музика и култура.

Специално 7-степенно меню от традиционни руски блюда като пелмени с хайвер, блини и пироги ще подготви готвачката Елица Котева, която зрителите познават от ТВ предаването по Нова ТВ "На кафе".

Водещ на шоуто ще бъде актьорът Ники Станоев, известен с участието си в „Шоуто на Слави”.

Снимки >>