Лято е, момчета. В някои държави е толкова горещо, че автомобилите започнаха да се топят. У нас все още се топят само желанието ни да ходим на работа и да си перем дрехите все по-често. Стопи се и търпението ни да чуваме всякакви нереални неща, всевъзможни митове, що се отнася до мъжкия стил и нуждите на един мъж през лятото. Затова ще ги оборим. Обосновано и последователно, както само ние го можем.

Мъжът облича първото, което падне от гардероба

Чували сте го, нали? Едва ли не, мъжете не поддържат никакъв ред в гардероба си и никога нямат идея какво ще обличат. Просто отваряме, дрехите падат, ние взимаме две (за предпочитане да покрият долната и горната част на тялото), скачаме в тях и излитаме навън. Нищо подобно! И ние се стараем да сме спретнати и с чисти дрехи, дори с такива, които си подхождат. Прекарваме предостатъчно време в магазините (за мъжете повече от 10 минути са предостатъчно време), за да си изберем нещо, което ни харесва, което ни подхожда и което ни става. После, някои по-старателно, други по-небрежно, прибираме дрехите си в гардероба, а трети просто оставят на жена си (ако си имат жена, разбира се) да се погрижи за тях, така че да можем да отидем на работа в приличен външен вид.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Мъжът има само един универсален препарат за къпане

Ако се доверите на този мит, ще излезе, че мъжът просто събира някакъв универсален гел, течен сапун, сапун, някакъв препарат, който става за миене на коса, кожа, тяло, почистване на баня, тоалетна, под и какво ли още не. Искаме да заявим, че изобщо не става така. Мъжете имаме нужда от шампоан, душ-гел, крем за лице, крем за тяло и други специализирани козметични продукти, за да се чувстваме свежи и в добра форма.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Мъжът използва една самобръсначка цял сезон, която даже му е подарък

Мит е, че мъжете не си купуват самобръсначки и не обичат да си изберат такава, която им подхожда най-добре. Всеки човек е уникален и има нужда от самобръсначка, която да отговаря на уникалните му контури. Затова, ако някой ще ни подарява такава, нека да е Wilkinson Extreme 3 Ultra Flex. Осигурява екстремна адаптивност за екстремни ситуации. Благодарение на иновативната си глава с подвижна основа и три гъвкави ножчета, тя достига до всяка точка на лицето без проблем и без излишни движения. Движи се нагоре, надолу и настрани. Има здрава, удобна и ергономична дръжка. А специалните ѝ предпазна и по-широка овлажняваща лента с алое вера и витамин Е осигуряват комфорт, придават свежест и имат успокояващо действие върху кожата след всяко бръснене.

Снимка: Wilkinson

Мъжът пие само бира през лятото

Трябва да си признаем, че ни се искаше този мит да е истина. Но не е. И мъжете пият вода. Много вода и така трябва да бъде. Особено преди, по време на и след тренировка. Защото през лятото тренираме по-усилено от всякога.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

Мъжът има нужда само от кърпа и слънчеви очила за плажа

Добре, това е почти вярно. Но мъжете трябва да носим също слънцезащитен крем и поне телефона си, когато ходим на плажа. Иначе как ще направим хубав тен и ще се снимаме с красиви жени. И да не забравяме - трябват ни и бански или поне да не си забравяме късите панталони. А някои от нас дори усещат нужда да прибавят към този плажен сет и джапанки.

Снимка: iStock by Getty Images/Guliver Photos

 Вижте повече за Wilkinson Extreme 3 Ultra Flex >>>