Обичате ли да носите червено червило? То е истинска класика, кара устните да изпъкнат и да изглеждат секси и привлекателни. Червените устни са незаменима тенденция и това е универсален ласкателен нюанс, който допълва всеки тон на кожата.

Ако искате да създадете перфектна визия с червено червило, трябва да знаете как да извлечете максимума от него. Днес ще ви разкажа как да го носите, така че да се чувствате смели, уверени и властни.

Първото препятствие е да намерите подходящ тон на въпросния цвят. Експериментирайте с различни нюанси, за да откриете вашия. Можете да избирате между матово, блестящо, прозрачно, кремообразно и течно червило.

Снимка: iStock by Getty Images

Ето основните неща, от които се нуждаете:

  • Скраб за устни (стара четка за зъби)
  • Балсам за устни
  • Пудра
  • Молив за устни
  • Червено червило
  • Четка за устни
  • Носни кърпи

Как да нанасяте червено червило?

Снимка: iStock by Getty Images

1. Подгответе устните си

Преди да започнете да нанасяте червилото, ексфолирайте устните си със скраб за устни или стара четка за зъби за гладко и безупречно нанасяне. Това също помага за удължаване на дълготрайността на вашето червило. След това нанесете подхранващ балсам за устни, за предпочитане преди да започнете да се гримирате, за да има достатъчно време да попие в кожата ви.

2. Изтрийте балсама за устни с мокра кърпа

Не започвайте с червилото си веднага след като сте подготвили устните си. Вместо това използвайте кърпичка, за да изтриете балсама за устни. След това нанесете лек слой пудра върху устните си с четка, за да станат сухи и червилото ви да залепне.

3. Нанесете червилото

Нанесете червило, преди да поставите молива за устни. За по-хубаво нанасяне използвайте четка за устни.

Вижте как да завършите перфектна визия с червено червило ТУК