Съвсем наскоро стана ясно, че футболната съпруга Виктория Бекъм спазва строго диетата си, като нейният съпруг издаде, че от 25 години тя яде едно и също. Самата Виктория потвърди тези негови думи и заяви, че яде много риба и води много здравословен начин на хранене. Тя призна обаче, че обича да се наслади на питие с вечерята си, каквато и да е тя.

Виктория Бекъм е всеизвестна с манията си по диетите за отслабване, а фигурата й е модел на милиони момичета по света. Но съпругата на Дейвид Бекъм все пак има има любими храни, като част от тях са плодове, суши, а като напитка тя обича да залага на бяло вино.

Първи ден:

Това е най-тежкият ден от диетата. В него са позволени са чай и вода. Разбира се чаят може да е билков или плодов, като до обяд можете да приемате неограничено количество чай или вода. Вечерта можете да изпиете една голяма чаша чай от хмел с малко мед.

Снимка: iStock by Getty Images

Втори ден:

За втория ден вече се вкарва и ориз (125 г), който се вари без да се соли. На закусва се хапва 100 гр. нискомаслено кисело мляко, половин настъргана ябълка, а към тях се добавя и половин порция ориз.За втора закуска се яде препечена филия черен хляб. За обяд  се приготвя салата от 100 г краставици с лимонов сок и малко зехтин, 1/3 от ориза и 30 гр. шунка. А за вечеря едно яйца заедно с останалия ориз, но без сол.

Снимка: iStock by Getty Images

Трети ден:

Закуската се състои само една чаша кафе или чай и една филия препечен черен хляб намазан с маргарин, като може да добавите и 50 гр. сирене. За обяд се яде 70 г шунка и 50 гр. нарязана краставица. Вечерята е два домата, 70 гр. сирене. Ако обичате пъпеш, можете да вкарате малко и от него.

Снимка: iStock by Getty Images

Четвърти ден:

За закуска се яде една кофичка кисело мляко с един банан. Като втора закуска може да се изпие 250 мл. айрян. За обяд се хапва 1 ч.ч. кисело мляко, 2 домата, 2 препечени филийки черен хляб и билков чай. Вечерята се състои от салата от 150 г чушки и 200 г краставици; 100 г свинско филе на скара, 200 г кисело мляко.

Снимка: iStock by Getty Images